8 redenen voor een carrière bij Absolem

8 redenen om als ingenieur bij Absolem te starten.

 

  1. Het zijn jouw behoeften die tellen. Wat heb jij nodig? Wat geeft je energie? In welke richting wil je groeien? Zowel op persoonlijk vlak als professioneel: Absolem wil jouw carrière 100% in de juiste richting verder uitbouwen, op basis van jouw behoeften.
  2. Absolem gelooft in jou. Je krijgt een creatieve en stimulerende werkomgeving aangeboden met afwisselende projecten waarin je je expertise verder kan ontwikkelen. Want Absolem gelooft in jou en in je capaciteiten. Jouw groei en carrière staan centraal.
  3. Absolem is een ingenieursbedrijf. Dit betekent dat machinebouw, productontwikkeling, mechanical design, lasertechnologie en procesontwikkeling bij ons centraal staan. In deze kerncompetenties investeren we elke dag samen.
  4. Coaching en opleiding. Bij Absolem krijg je – indien de nood er is – een persoonlijk opleidingsplan, zowel op technisch als op persoonlijk gebied. Wat wil je nog bijleren op vlak van techniek? Welke soft skills wil je aanscherpen? Ervaar je stress en zou je meer veerkrachtig willen zijn? Vertel het en we zoeken samen naar een oplossing.
  5. Ondersteuning. Je krijgt de kans om voor verschillende bedrijven te werken, maar je hoeft je geen zorgen te maken over administratieve taken. Absolem zorgt ervoor dat jij je kan focusses op je project. Ook het zoeken naar een volgend project dat aansluit bij jouw wensen, doen we in overleg met jou.
  6. Variatie. Bij Absolem zal je nooit in een ‘sleur’ terechtkomen. Je krijgt de kans om op diverse projecten te werken bij verschillende klanten. De ideale match wordt voor jou gezocht!
  7. Familiegevoel. Bij familie kan je echt jezelf zijn, zonder een masker voor te houden. Dat is bij Absolem ook zo. Als je hier je carrière start, ontdek je zelf de meerwaarde. Het is uniek!
  8. Oprechte zorgzaamheid voor maatschappij en planeet. Wil je werken voor een organisatie die oprecht betrokken is bij haar omgeving? Ontdek alles over ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hier.

Lees hier meer over een carrière bij Absolem.
Of stuur ons een mail via talent@absolem.be, we kijken ernaar uit om jou te leren kennen!

geplaatst in: engineeringabsolempoweremployer brandingcorporatemechanical designpeople

Co-creatie

Door goed naar je te luisteren, ontdekken we samen het probleem en zien we de opportuniteiten ontstaan.

Deze aanpak geeft goesting: aan jou, maar ook aan ons. want wat je graag doet, doe je goed. Zo kunnen we de juiste mensen, expertise en technologie met elkaar verbinden. In welke vorm? Dat bepaal je zelf.

Impact hebben hoe we met mensen samenwerken en hoe we technologie integreren in onze oplossingen.

Onze missie als mensgericht en waardegedreven ingenieursbedrijf.

Mensen verbinden met technologie maar ook met elkaar, is wat we graag doen.

Alles vanuit het hart, voluit en met trots. Want dàt is de kracht van Absolem en onze betrouwbare ondersteuning, die leidt tot de juiste oplossingen.

Start de samenwerking