Team #ABSOLYMPICS

Ready, set, go!

Enkele maanden geleden had één van onze consultants het geweldige idee om mee te doen aan de wedstrijd Spartacus Strongest Company. Ik was laaiend enthousiast… Onze collega’s dichter bij elkaar brengen, dat zie ik als één van mijn ‘missies’ hier binnen Absolem. En hoe cool is zo’n Spartacus run!? 10 kilometer lopen en 25 obstakels trotseren, door de modder en hoog in de lucht. Dat klonk als een uitdaging waar onze consultants ‘wild’ op zouden gaan. De enige grote vraag: wie komt er in het team van 6 gewilligen? Mijn eigen reactie was heel snel nee, ik loop graag maar dit ging mijn petje te boven. Zeker met 5 super sportieve, competitieve mannen!

Zoals ik had gedacht: er waren meteen enkele mannen enthousiast – voornamelijk van de jongere garde. Na even rondbellen had ik een team bij elkaar… van 5 mensen. De reacties klonken gelijkaardig: “Tine, jij kan toch gewoon meedoen? Wat houd je tegen? Je kan dat toch!” Ik ben te impulsief. Voor ik het wist was ik ingeschreven.

Team Absolympics was geboren. We wouden een topprestatie neerzetten dus begonnen al snel met trainen, onder het motto: als we iets doen, doen we het (potverdekke) goed! En dat suste mijn geweten, maar pushte mijn lichaam ook tot het uiterste.

D-Day

Zaterdag 7 oktober was het zo ver. Om 12u stonden we in de startblokken: fris gewassen, vol energie en goesting. Twee uur later liepen we over de finish. Ik was doorweekt, onderkoeld, mijn spieren waren verzuurd maar ik voelde mij eu-fo-risch. We hebben twee uur lang alles gegeven, voor onszelf en voor elkaar. Er zijn verschillende proeven die je onmogelijk alleen kan doen en op zo’n momenten voel je wat écht teamwork is. En nadien een frisse pint drinken samen maakt het helemaal af.

Wat een dag… Ik doe volgend jaar terug mee!

geplaatst in: absolempoweremployer branding

Co-creatie

Door goed naar je te luisteren, ontdekken we samen het probleem en zien we de opportuniteiten ontstaan.

Deze aanpak geeft goesting: aan jou, maar ook aan ons. want wat je graag doet, doe je goed. Zo kunnen we de juiste mensen, expertise en technologie met elkaar verbinden. In welke vorm? Dat bepaal je zelf.

Impact hebben hoe we met mensen samenwerken en hoe we technologie integreren in onze oplossingen.

Onze missie als mensgericht en waardegedreven ingenieursbedrijf.

Mensen verbinden met technologie maar ook met elkaar, is wat we graag doen.

Alles vanuit het hart, voluit en met trots. Want dàt is de kracht van Absolem en onze betrouwbare ondersteuning, die leidt tot de juiste oplossingen.

Start de samenwerking